Michael Kareck Otieno

Informasjon om Michael.

Navn:    Michael

Født:     21/8-2008

 

Informasjon.                                                      

Begge foreldrene til Michael er døde. Han har 2 søstre og 1 bror. Han bor hos en bestemor som er enke og som tar seg av totalt 5 barn. De andre søsknene bor hos andre familiemedlemmer.

 

Bestemoren har et lite jordstykke som hun dyrker og hun jobber også på åkrene til andre i området, men som oftest er det lite jobber å få. Hun har en liten bod på et marked i nærheten hvor hun selger grønnsaker. Hun tjener ikke nok til å fø alle barna som hun tar seg av og det hender rett som det er at de ikke har noe mat å spise i det hele tatt.

 

Alle barna er i skolealder, men de går ut og inn på skolen fordi bestemoren ikke greier å skaffe det skoleutstyret de trenger. Når barna ikke er på skolen må barna jobbe for å prøve å skaffe litt penger slik at de kan få litt mat og overleve.

 

Michael trenger støtte til mat, skolegang og helsehjelp.

Michael har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få skolegang, mat og medisinsk hjelp.

 

KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.

 

 

Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for:

 
 
 
 
 
 

NYTTIGE LENKER

- Trygghet for ditt bidrag.

STØTT KENYAHJELPEN

KenyaHjelpen er medlem av Innsamlings- kontrollen. Innbetalte midler er sikret å gå til det formålet som er oppgitt.

KONTAKT OSS

MOVIKÅSEN 26,

3135 TORØD

+47 412 03 995

post@kenyahjelpen.no

Org.nr. 894 284 722

Gavekonto:

 

Gaver til utg:

 

Besøk vår nettbutikk

 

Gi en gave med PayPal:

9365 16 40650

 

9365 16 40642

Du kan støtte vårt arbeide på flere måter.

 

VIPPS: Send til 16449