Christiano Okelo

Informasjon om Christiano

Navn:    Christiano

Født:     12/11-2006


Informasjon.                                                      

Begge foreldrene til Christiano er døde.  Han har 2 brødre og 1 søster.  Han bor hos en gammel bestemor som også har 2 andre barnebarn som hun tar seg av. 


De har en liten shamba (jordstykke) hvor de har søtpoteter.  I år ble søtpotetene ødelagt av flom.  Hun samler også tørre kvister som hun bunter sammen og selger som fyringsved, men det hun tjener på dette er ikke nok til å fø familien. 


Christiano liker å være sammen med venner. Når han har fri fra skolen hjelper han bestemoren med å hente vann og tørre kvister til matlagingen. I fritiden liker han å sparke fotball med venner og å fiskeChristiano bor i Buhuma i Yala-sumpen omgitt av siv, bambus og vann og det er vanskelig å komme dit.  Bare de som bor i området kan teknikken med å ferdes over sumpene, andre må bruke båt i små kanaler som går gjennom sumpene.   


Folket i sumpene bor i små "landsbyer" på små tørre områder spredt omkring i sumpområdet.  Landsbyene kan bestå av kun noen få hus. Når det er oversvømmelse, må de flytte inn på fastlandet for en periode.   


Situasjonen er vanskelig her.  Dersom noen blir syke, må de først bruke båt til en liten fiskelandsby i nærheten og derfra fraktes videre med bil. Har de ikke penger til dette, har de ikke mulighet til legehjelp.


Christianio trenger støtte til næringsrik mat, helse og skole

 Christiano har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få næringsrik mat og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.


 


Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for:

 
 
 
 
 
 

- Trygghet for ditt bidrag. 

STØTT KENYAHJELPEN   

KenyaHjelpen er medlem av Innsamlings- kontrollen.  Innbetalte midler er sikret å gå til det formålet som er oppgitt.

KONTAKT OSS

post@kenyahjelpen.no

MOVIKÅSEN 26,

3135 TORØD

+47 412 03 995   

  Org.nr. 894 284 722

Gavekonto:           


Gaver til utg:


Besøk vår nettbutikk


Gi en gave med PayPal:      

9365 16 40650


9365 16 40642

Du kan støtte vårt arbeide på flere måter. 

     

         


VIPPS:                  Send til 16449  

   NYTTIGE LENKER