Shadrack Onyango

Informasjon om Shadrack On.

Navn:   Shadrack  On.

Født:    11/7-2008Informasjon.                                                        

 

Begge foreldrene til Shadrack er døde.  Han har to søstre og to brødre og Shadrack er den yngste. De bor alle hos en onkel.  Han tar seg også av et barn til, så totalt er det 6 barn som bor sammen med onkelen.


Onkelen har et jordstykke som han dyrker, men i år ble all avlingen ødelagt av flom. Han lager også kurver som han selger.  Han selger en kurv for 100 shilling, dvs ca 8. kroner stykket.


Shadrack bor i et jordhus med grasstak i Iyanga, et sumpområdet som er omgitt av siv, bambus og vann.  Bare de som bor i området kan teknikken med å ferdes over sumpene, andre må bruke båt gjennom trange kanaler som går gjennom sumpene
Folket i sumpene bor i små "landsbyer" på små tørre områder spredt omkring i sumpområdet.  Landsbyene kan bestå av kun noen få hus.  Når det er oversvømmelse, flytter de fleste inn på fastlandet for en periode.  Situasjonen er vanskelig her.  Dersom noen blir syke, må de først bruke båt til en liten fiskelandsby i nærheten og derfra fraktes videre med bil.  Har de ikke penger til dette, har de ikke mulighet  til legehjelp. 


Shadrack trenger støtte til mat, skolegang og helsehjelp.

Shadrack har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få skolegang, mat og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.


 


Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for:

 
 
 
 
 
 

- Trygghet for ditt bidrag. 

STØTT KENYAHJELPEN   

KenyaHjelpen er medlem av Innsamlings- kontrollen.  Innbetalte midler er sikret å gå til det formålet som er oppgitt.

KONTAKT OSS

post@kenyahjelpen.no

MOVIKÅSEN 26,

3135 TORØD

+47 412 03 995   

  Org.nr. 894 284 722

Gavekonto:           


Gaver til utg:


Besøk vår nettbutikk


Gi en gave med PayPal:      

9365 16 40650


9365 16 40642

Du kan støtte vårt arbeide på flere måter. 

     

         


VIPPS:                  Send til 16449  

   NYTTIGE LENKER