Engasjer deg

100 %

til formålet

HJELP OSS Å HJELPE

Du kan støtte KenyaHjelpen på flere måter. Uavhengig av hvordan du velger å støtte,så er din gave svært viktig for oss og ikke minst for de som får hjelp.


Alle ekstra gaver til nødhjelp som kommer inn, vil gå direkte og uavkortet til de trengende, ikke noe blir brukt til egen drift.
KenyaHjelpen er registrert i Innsamlingskontrollen, så du kan være trygg på at pengene kommer frem.


Støtt KenyaHjelpen gjennom Facebook.


Du kan nå være med og støtte oss direkte på Facebook. Husk at beløpet du gir går uavkortet (uten gebyrer) til KenyaHjelpen's arbeid for å gi barn og fattige et bedre liv og en lysere fremtid! 

 

Vi håper at du vil være med og støtte arbeidet vårt. Du kan også starte din egen innsamlingsaksjon for KenyaHjelpen og sette deg et eget mål for aksjonen. Del innsamlingsaksjonen med dine venner. 

Lik oss på Facebook, og start din egen innsamlingsaksjon i dag!

 

Takk for hjelpen.

Du kan støtte vårt arbeide med å gi en gave direkte til konto.


Våre kontonummere.


Fadderbidrag                                

Gaver til nødhjelp                         

Gaver til div. utgifter                     

 
9360 16 72072

9365 16 40650

9365 16 40642


Gi en gave med VIPPS.


Med VIPPS kan du enkelt gi en gave til KenyaHjelpen fra mobilen din, uansett hvilken bank du har. 


  1. Last ned appen i App Store eller Google Play.
  2. Registrer en profil.
  3. Klikk så på plusstegnet, - velg Send penger.
  4. Søk etter KenyaHjelpen eller tast inn VIPPS-nummer: 16449
  5. Tast inn ønsket beløp og trykk "send"


MERK: VIPPS tar 1,5% av gavebeløpet i gebyr.

Vi trenger din hjelp. Gi en gave.


Vårt arbeid er basert på hundre prosent frivillighet og ingen tar ut lønn  eller godtgjørelse av pengene som kommer inn til nødhjelp, men nødhjelp koster penger og vi trenger din hjelp for å kunne fortsette med å hjelpe de svakeste. 


Dersom du ønsker å gi en støtte til vår virksomhet, men kanskje ikke ønsker å binde deg til å bli fadder, er vi svært takknemlige for et engangstilskudd i form  av en gave.           


Les mer.

Gi et fadderskap i gave.


Dersom du allerede er fadder for et eller flere barn, hvorfor ikke gi bort et fadderskap i gave til ditt barn eller barnebarn.


En gave som gir mening, og det er samtidig en unik mulighet til å lære dem om hvordan barn lever i andre land.  De kan lære at ikke alle barn har det like bra som oss i Norge.


Les mer.

Bli fast giver, bli Kenya-venn.


Som Kenya-venn støtter du våre prosjeker med et fast månedlig beløp. Tilbudet gjelder de som ikke ønsker å være fadder, men som vil gi et jevnlig bidrag til arbeidet vårt. De som velger å bli Kenya-venn vil få vårt nyhetsbrev en til to ganger i året.


Les mer.

Støtt oss med DIN grasrotandel!


Ved å tilknytte oss din grasrotandel, vil vi få 5% av alt du spiller for hos Norsk Tipping.   


SMS: GRASROTANDELEN 894284722 til 2020 (tjenesten er gratis, men du må være registrert hos Norsk Tipping).

 Les mer.

Gi en gave vi PayPal!


Du kan også gi trygt og enkelt direkte på internett en med debet- eller kredittkort via PayPal. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å gi. (PayPal-konto er ikke nødvendig):


 

Paypal tar 2,80 kr + 3,4% av gavebeløpet i gebyr. Vi oppfordrer deg til å sende penger via gavekonto: 9365 16 40650Gi en gave med mening, -   besøk vår nettbutikk.


Gi en gave med mening.  Mange barn  drømmer om ting som å gå på skole eller få nok å spise.  Ting som skulle vært en naturlig del av hverdagen, men som for mange bare forblir en drøm. Her kan du velge å gi bort en gave som gir barn og familier en bedre hverdag.

 Les mer.