Nelly Anna

Informasjon om Nelly

Navn:    Nelly

Født:    14/3-2016Informasjon.                                                      

Moren til Nelly var bare 16 år og fortsatt skolejente da Nelly ble født.  Moren reiste av gårde for å se etter arbeide, men har aldri kommet hjem igjen.

 

Det er bestemoren som tar seg av henne nå. Hun tar seg også av 5 andre barnebarn i tillegg til Nelly og livet er vanskelig for henne.

 

Bestemoren har en liten jordlapp hvor hun dyrker mais, men den ligger nær elva og den blir ofte oversvømt og avlingene blir ødelagt.  Hun prøver å jobbe litt for andre, men hun er gammel og orker ikke så mye lenger.

 

Nelly og de andre barna i familien kommer alltid når vi har samling for barna på Nyambare og da får de litt å spise før de går hjem.


Nelly trenger virkelig hjelp da bestemoren ikke greier å skaffe inntekter nok til å kjøpe den maten barna trenger.

 

Nelly trenger støtte til ekstra næringsrik mat, helsehjelp og senere til skolegang. 

Nelly har ingen fadder, og det vil bety mye for hennes framtid om du vil støtte henne slik at hun kan få skolegang, mat og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.


 


Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for