Gabby

Informasjon om Gabby

Navn:   Gabby

Født:    2012?


Informasjon:

Begge foreldrene til Gabby er døde. Han ble tidligere adoptert fra ett barnehjem til en familie som ikke hadde barn.  de adopterte ham da han var liten, men adoptivmoren var ikke snill mot ham.  Hun pleide å slå ham mye og ekteskapet deres var i tillegg veldig dårlig.  Naboene meldte familien til politiet og mannen stakk av og overlot gutten til adoptivmoren.  Han ble da tilbakeført til barnehjemmet.

 

En eldre dame bestemte seg for å ta seg av gutten og det ser ut til at han trives hos henne og han er en glad gutt.  Han kaller henne bestemor og spør stadig hvorfor hans egen mor var så slem mot ham.

 

Denne gamle damen tar seg også av 4 andre barn i tillegg til Gabby.

 

Han hadde ikke begynt på skolen på grunn av alle problemene i familien, men nå har han endelig fått begynne.

 

Denne gamle damen som tar seg av ham har dårlig helse og greier ikke gjøre så mye, så de er helt avhengig av at de får hjelp fra andre.

 

Han forteller at han ønsker å bli doktor slik at han kan hjelpe sin syke ”bestemor”.

 

Gabby trenger støtte til skolegang og helsehjelp.

Gabby  har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få skolegang og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.


 


Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for