NICHOLUS

Informasjon om Nicholus

Navn:    Nicholus

Født:     30/10-2008


Informasjon.                                                        

 

Begge foreldrene til Nicholus er døde.  Han har 2 brødre og 2 søstre. De bor alle hos en onkel som er gift og har 3 egne barn.  Så totalt tar de seg av 8 barn. 


De har et lite jordstykke som de dyrker, men det pleier å bli lite avlinger da den ligger slik til at den blir lett oversvømt og når det ikke regner tørker den ut. 


Onkelen tar strøjobber på sjøen, men tjener ikke nok til å brøfø familien og skaffe det skoleutstyret som de trenger og 6 av de 8 barna går på skolen.


Nicholus går i 1. klasse.


Nicholus trenger støtte til mat, skolegang og helsehjelp.


Nicholus bor i Bulwani i Yala-sumpen omgitt av siv, bambus og vann og det er vanskelig å komme dit. Bare de som bor i området kan teknikken med å ferdes over sumpene, andre må bruke båt i små kanaler som går gjennom sumpene.


Folket i sumpene bor i små "landsbyer" på små tørre områder spredt omkring i sumpområdet. Landsbyene kan bestå av kun noen få hus. Når det er oversvømmelse, må de flytte inn på fastlandet for en periode.


Situasjonen i sumpområdet er vanskelig. Dersom noen blir syke, må de først bruke båt til en liten fiskelandsby i nærheten og derfra fraktes videre med bil.  Har de ikke penger til dette, har de ikke mulighet til legehjelp.                                                                   


Nicholus har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få skolegang, mat og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.


 


Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for

 
 
 
 
 
 
 

- Trygghet for ditt bidrag. 

STØTT KENYAHJELPEN   

   NYTTIGE LENKER

KenyaHjelpen er medlem av Innsamlings- kontrollen.  Innbetalte midler er sikret å gå til det formålet som er oppgitt.

KONTAKT OSS

post@kenyahjelpen.no

MOVIKÅSEN 26,

3135 TORØD

+47 412 03 995   

  Org.nr. 894 284 722

Gavekonto:           


Gaver til utg:


Besøk vår nettbutikk


Gi en gave med PayPal:      

9365 16 40650


9365 16 40642

Du kan støtte vårt arbeide på flere måter. 

     

         


VIPPS:                  Send til  16449