Vitalis

Informasjon om Vitalis

Navn:   Vitalis

Født:    15/4-2008Informasjon:

Begge foreldrene til Vitalis er døde. Han har 3 brødre og 1 søster og Vitalis er den tredje i rekken.  Han bor hos ei bestemor som tar seg av totalt 6 barn.

 

Bestemoren har ett lite jordstykke som hun dyrker.  Noen ganger får de litt avlinger, men andre ganger er det ikke noe å høste i det hele tatt.  Hun tar også strøjobber på åkrene i nærheten.

 

Vitalis går i 5. klasse, men går ut og inn av skolen ettersom bestemoren ikke greier å skaffe penger nok til at barna kan gå fast på skolen.

 

Livet har vært veldig tøft for familien da det har vært vanskelig for bestemoren å få inntekter nok til å fø alle barna hun tar seg av.  Ikke er hun så sterk lenger heller.

 

Vitalis trenger støtte til skolegang og helsehjelp.

 


Vitalis har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få skolegang og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.


 


Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for