Abraham

Informasjon om Abraham

Navn:   Abraham

Født:    16/6-2010Informasjon.                                                        

Abraham har vokst opp hos sin mor da faren døde tidlig.  I 2018 døde også moren hennes og Abraham og de 7 søsknene ble boende alene uten noen til å ta seg av dem.  Livet var vanskelig for barna og de led mye i denne situasjonen da de måtte klare seg alene. 

 

Det endte med at noen familiemedlemmer kom og tok seg av dem.  Barna ble fordelt mellom de forskjellige og Abraham og ei eldre søster kom til ei tante som er enke og som også sliter med å skaffe mat nok og skolepenger til barna.

 

Tanten er enslig mor og har 6 barn, så nå er de fortsatt 8 barn i familien.

 

Tanten jobber som vaskehjelp på en skole, men hun tjener ikke nok til å fø barna som hun tar seg av og livet er vanskelig for familien.

 

Abraham trenger støtte til skolegang og helsehjelp.

 


Abraham har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få skolegang og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, - 100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.


 


Tilbake til fadderbarn oversikten.

Jeg ønsker å bli fadder for