Informasjon om Anacetus

Jeg ønsker å bli fadder for:


 
 
 
 
 
 
 

Navn:    Anacetus

Født:    10/10-2016Informasjon:


Begge foreldrene til Anacetus er døde. Moren døde da den yngste av barna som nå er 2 år var ett år gammel og faren døde ett par år tidligere. De bor hos ei bestemor som tar seg av totalt 6 barn.  Bestemoren er gammel og sliter med astma og magesår.

 

Barna lider under situasjonen da det ikke er noen til å ta seg av dem da bestemoren er ofte til behandling på sykehuset.

 

Anacetus begynte sent på skolen da moren som var den som forsørget familien.   Da hun døde var det ingen som hadde mulighet til å betale skoleutgiftene og å skaffe dem andre nødvendige ting som mat og klær. De er avhengig av hjelp fra andre.

 

Anacetus trenger støtte til skolegang og helsehjelp.

Anacetus har ingen fadder, og det vil bety mye for hans framtid om du vil støtte ham slik at han kan få skolegang og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, -100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.