Skattefradrag

Alle gaver og fadderbidrag til KenyaHjelpen gitt gjennom året med en samlet totalverdi på mellom 500 - 25.000 kroner gir rett til skattefradrag. Det betyr at du kan få inntil 5.500,- i fradrag på skatten.


For å kunne sende oppgave over innbetalt årsbeløp til likningsmyndighetene, trenger vi personnummer (11 siffer) samt organisasjonsnummer fra bedrifter og organisasjoner.


Dersom du ønsker dette, kan du bruke vårt  registreringsskjema.


Dette må du gjøre innen 31. desember.


Fradraget blir forhåndsutfylt av likningsmyndighetene som egen post i selvangivelsen. I tillegg vil vi sende deg en oversikt over hvor mye du har støttet oss med i løpet av året. Du kan kontrollere beløpet ihht. den ferdigutfylte selvangivelsen.


Personopplysninger vi mottar via registreringsskjemaet for skattefradrag blir lagret på en forsvarlig måte for å kunne innrapporteres til Skatteetaten. Vi samarbeider med Solidus AS for å kunne gjøre dette på en effektiv og trygg måte. Ved å registere deg, samtykker du samtidig til dette. De som er med å gi er våre viktigste støttespillere, og vi kommer aldri til å misbruke disse opplysningene.


Gaver via Vipps og Facebook


Når du gir en gave via Vipps eller Facebook sin betalingsløsning, får vi ikke dine personopplysninger. Hvis du vil ha skattefradrag for slike gaver må du ta kontakt med oss på post@kenyahjelpen.no slik at vi kan registrere gaven din og fødselsnummeret ditt.