Jiggerskampanje

Hjelp oss å fjerne jiggers (sandlopper) hos skolebarna!


Jiggers (sandlopper) er et stort problem i Budalangi og er med på å ødelegge livet til mange, spesielt barn og gamle. Jiggers ødelegger hender og føtter og hindrer barna i å leve et fullverdig liv. Noen er så hardt angrepet at de ikke greier å leke eller å gå på skole. Teamene våre reiser rundt i distriktet for å hjelpe de som er plaget. De fjerner jiggers og vasker det angrepne stedet med lysol som dreper jiggers og egg. En betennelsesdempende krem blir smurt på etter at alle jiggers er fjernet for å hindre infeksjoner og de som har store sår får smertestillende. De som har behov for det vil få videre oppfølging til de er friske.


Besøk på skolene viser at behovet for hjelp er mye større enn først antatt og vi har nå 2 team på tilsammen 10 frivillige medarbeidere som besøker skoler og landsbyer 3 dager i uken.


Bli med oss i kampen

med å bekjempe jiggers blant de mest utsatte i samfunnet. Med din støtte kan vi være med å redde liv og å hjelpe barn og voksne til å leve et fullverdig liv uten smerte og fungere normalt i hverdagen.


Gi enkelt og gebyrfritt din gave ved hjelp av vipps appen på din mobiltelefon.

Vipps til 16449.


Du kan også sette penger inn på vår konto: 9365 16 40650.


Merk innbetalingen med ”Jiggerskampanje”