Grasrotandelen

KenyaHjelpen er med i grasrotandelen. Vårt organisasjonsnummer: 894284722


Nå kan du være med å støtte vårt arbeid hver gang du spiller lotto eller et annet spill fra Norsk Tipping.


Grasrotandelener en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi håper du velger å støtte oss i KenyaHjelpen!


Ved spill hos Norsk Tipping vil 7 % av innsatsen gå direkte til din Grasrotmottaker (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver og det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.


Spillerkortet

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett de fysiske spillene Flax-lodd og Belago.


Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no


Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:


1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Du kan laste ned strekkode og informasjon om tilknytning til grasrotandelen her. Skriv ut denne QR-koden og ta den med sammen med ditt spillerkort til en kommisjonær.


2. SMS: GRASROTANDELEN 894284722 til 60000 (tjenesten er gratis).


3. Internett: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen


Vi er takknemlig om du er med på å formidle denne informasjonen til dine venner.


Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!