Informasjon om Monica

Jeg ønsker å bli fadder for:


 
 
 
 
 
 
 

Navn:   Monica

Født:    5/12-2017Informasjon:


Begge foreldrene til Monica er døde. Moren døde under fødselen og en tante tok seg av henne fram til hun var 3 år gammel. Da hadde hun ikke lenger mulighet til å ta seg av henne og hun ble overlatt til en onkel som er gift.de tar seg av 6 barn.


Ettersom moren døde under fødselen fikk hun aldri morsmelk og jenta har hele tiden hat dårlig helse og har vært mye syk. Hun har også stadig vært syk av malaria og lungebetennelse.


Monica går på skolen, men ettersom onkelen ikke har noen fast jobb har han ingen mulighet til å betale skoleavgiften for alle barna som han tar seg av. Dette resulterer i at Monica stadig blir sent hjem fra skolen.


Monica trenger støtte til skolegang og helsehjelp.

Monica har ingen fadder, og det vil bety mye for hennes framtid om du vil støtte henne slik at hun kan få skolegang og medisinsk hjelp.


KenyaHjelpen drives av frivillige, og våre medarbeidere jobber gratis etter eget ønske og interesse for å kunne hjelpe sine medmennesker. Det betyr at absolutt alt, -100% av det beløpet du bidrar med går direkte til barna. Ingenting forsvinner underveis eller brukes på andre ting.